I kväll hajade jag verkligen till, när jag var inne på Elvor o Jannes hemsida och såg att de där länkar till en artikel i Dagen, skriven av en viss Micael Grenholm.

Men, hallå där, köp blåbär!

Denne Micael Grenholm är verkligen den som är med och leder svenska ungdomar rakt in i djävulens gap.

Han är en av de främsta ”promotarna” för Bethel Church:s newage-kristendom och bästa kompis med och promotare för Simon Ådahl och Örjan Armgrens falska kristendom.

En av Micaels största förebilder är en kvinna som förmedlar demoner genom handpåläggning och som han beskriver på sin blogg:

”Heidi Baker är en av mina största förebilder – med enorm kärlek till Gud och människor förenar hon karismatik, evangelisation och fattigdomsbekämpning i Mozambique. Blinda ser, döva hör, döda uppstår, församlingar planteras och de fattiga får ett glädjebud. Hon kommer till Sverige”.

Ja, då var det slutläst och slut-länkat för min del hos Elvor o Janne.

Kan man inte skilja mellan höger och vänster i det andliga när man som Janne och Elvor ser sig som väktare, ja då kanske det hellre är vikt-väkteri man ska ägna sig åt.

Annonser

4 reaktioner på ”

 1. Hej anonym igen. Om du inte håller med. Du ksn ts bort denna kommentar om du vill. Jag läste på en engelsk kristen sida som var en kombination av allmän kristen undervisning o h väktarsida.
  Den verkar nte vara uppdaterad på några år. Malcom Heap har sidan som heter någonting på midnightministries.
  Han skrev på ett ställe att Gud behöver inte någon hjälp med evangelisation.
  Denna kommentar står i kontrast mot vad många skriver. Några internetsidor med visioner och drömmar om ändetiden lyftet fram vittnandet som väl är ett synonymt uttryck.
  Det sägs på t par sådana sidor att evangelisation vittnade förbättrar bostaden i himmelen. Det ska väl prövas förstås. Änglar gör bostaden lite bättre vid bl a vittnsnde. Påstår de.
  Jag har läst en kommentar på Berndts forum i vilket du argumenterar för att inte varna. Är inte helt säker på hur du menar. Det är klart Gud skulle kunna göra allt själv i evangelisation men finns det inte stöd i nya testamentet för att vittna. Visst av nåd är vi frälsta..
  Gud kan leda personer på olika sätt förstås men bör vi inte vara förbertdda på att beskriva hur någon ska göra att bo frälst. Håller på och korrigerar lite grand på en text som jag sänt vis mail Förenklat men även lagt lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s