Påve Francis liknar Jesus vid ISIS – Infowar

pope1

 I en chockerande intervju liknar påve Francis Jesus Kristus med ISIS och säger att muslimska invandrare måste föda barn med européer för att motverka de ”sjunkande födelsetalen”.

– Idag tror jag inte att det finns rädsla för islam som sådan förutom när det gäller ISIS och dess erövringskrig, som delvis hämtas ur Islam, säger han till den franska tidningen La Croix .

-Det är sant att idén om erövring är inneboende i själen av islam, men det är även möjligt att tolka syftet i Matteus evangelium, där Jesus sänder sina lärjungar till alla nationer, i samma syfte om erövring.

Påven säger också att han räds att höra om ”kristna rötter i Europa” eftersom, enligt honom, tenderar det till ”kolonialistiska övertoner” och han uppmanar europeiska nationer att ”integrera” muslimska invandrare in i kontinenten.

– Denna integration är allt mer nödvändig idag eftersom ett resultat av ett själviskt sökande efter välbefinnande, så upplever Europa ett allvarligt problem med sjunkande födelsetal, konstaterar han. Ren demografisk tomhet utvecklas

Hans åsikter är slående lika Iman Sheikh Muhammad Ayed, som sa att muslimer bör utnyttja den migrerande krisen och föda barn med europèer och därigenom erövra deras länder.

Källa: (http://www.infowars.com/pope-francis-likens-jesus-to-isis-says-muslims-migrants-must-breed-with-europeans/)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s