Snart i en stad nära dig – En ANNAN JESUS-manifestation

Om någon kommer och predikar EN ANNAN Jesus, än den vi har predikat, eller om Ni får ett annan slags ande, än den ni förut har fått, eller ett annat slags evangelium, än det ni förut har mottagit, då fördrar ni ju sånt alltför väl. (2.Kor.11:4)

Pastor Ben Fitzgerald från Bethel Church i Redding, USA, säger sig ha fått ett ”tilltal från himlen” att Gud vill beröra Sverige med väckelse. Av den anledningen har han i tro hyrt Sveriges största arena, Friends Arena i Solna, den 28-30 oktober. Arenan rymmer mellan 40.000-60.000 personer.99ba14d109314412750896fc00cfea70

(http://www.varldenidag.se/debatt/en-ny-jesusmanifestation-for-sverige/Bbbpfa!SOWGxl6n1KZKx4mpPnLVw/)

Kommentar:

Jag tycker det är märkligt, att när Bibelns Gud tycker vi kristna i Sverige har somnat till, så sänder han alltid någon amerikansk snubbe som fått ett ”tilltal från himlen” ang. väckelse i Sverige. För några år sedan så var Rodney Howard Browne och ville sprida sin ”fire” i Sverige genom sin apostel Jens Garnfeldt. Det gick inget vidare då och vi såg inte röken av de herrarna sedan dess.

Givetvis så har inte Ben Fitzgeralds ”tilltal från himlen” något med Bibelns Heliga Gud att göra, utan detta är bara ytterligare en av alla de villoläror från USA som vill vinna insteg bland svensk kristenhet.

Precis som det gick med RHB:s fire-kristendom, så kommer det att gå för Ben Fitzgeralds variant av kristendom

och till ”pastor” Ben vill jag skicka denna hälsning från Paulus:

Ja, som vi förut har sagt, så säger jag nu åter:

Om någon förkunnar evangelium för er i strid mot vad ni har förut fått, så vare han förbannad”.(Gal.1:9)

 

Annonser

En reaktion på ”Snart i en stad nära dig – En ANNAN JESUS-manifestation

 1. Vägran att se SANNINGEN!

  Tack Lennart för att du inte tröttnat på, att varna för förvillelsen från Bethel Church Redding. Ben Fitzgerald är ju en av pastorerna på deras mirakelskola Bethel School of Supernatural Ministry, som den kallas. Bara detta att ha en speciell skola för det övernaturliga är ju helt absurt. Gissa om demonerna känner sig välkomna där! Videon med Heidi Baker visar ju tydligt deras verksamhet https://youtu.be/0zycT4aO4sU

  Det är en gåta, att ingen i det kristna etablissemanget reagerar och avslöjar ”bethel-villfarelsen”! Jag tänker på de kristna tidningarna. Simon Ådahls verksamhet t ex har ju backats upp rejält trots den uppenbara inspirationen från Betel Churchs demonaktiviteter. Man vägrar helt enkelt att se SANNINGEN!

  Det är tydligt att de kristna tidningarna intet förmår göra någon research vad gäller nya rörelser och initiativ utan överlåter detta till sociala medier. Men vad skall man då ha kristen media till. Det mycket tragiska är, att man nu har tagit på sig rollen att FÖRVÄRRA OCH BEFÄSTA villfarelser istället för att avslöja dom.

  Det har ju också visat sig att PROFANA medier gör ett bättre jobb, när det gäller att avslöja kristen villfarelse och bedrägerier.

  KÄRE BROR, VAR VID GOTT MOD OCH FORTSÄTT TJÄNA HERREN SOM DU GÖR!

  Nåd och frid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s