Demonisk smörjelse från R.H.B – Snart på Friends Arena, Stockholm okt.2016

I mitt förra blogg-inlägg, så varnar Phillip Blair för Rodney Howard Brownes handpåläggning och RHB:s överförbara smörjelse, och Phillip fick vara med och driva ut demoner ur en kvinna som hade dessa demoner i sig efter handpåläggning av Rodney Howard Browne.

:https://levandetro.wordpress.com/2016/08/29/befrielse-fran-kundalini-demon-phillip-blair/

Eftersom Rodney Howard Browne brukar lägga ut sina möten från sin församling på YouTube, så kollade jag upp vad han håller på med i dessa dagar. Hans senaste video är från ett möte i söndags 28 aug 2016. och gissa vad han predikar om, om inte just precis ”den överförbara smörjelsen”.

I videon går Rodney omkring med en handduk över axeln som han plötsligt kastar över tre personer i publiken. Den första personen får handduken på sig, är en kvinna som börjar gråta för att sedan övergå till hysteriskt skratt. Den andra personen är en äldre herre som sjunker ihop i skratt på sin stol. Den tredje är en yngre man, som hamnar i en konstig kropps-ställning och blir spänd som en båge.

Han liknar en häng-bro, säger Rodney och skrattar.

Detta förfaringssätt, när Rodney Howard Browne nonchalant går omkring med en handuk över axeln i mening innehållandes ”överförbar smörjelse” från Bibelns Gud, liknar Rodney vid Guds Ord från Apg.19:11, där de tog handkläden från aposteln Paulus och la på de sjuka.

Den jämförelsen tycker jag är en hädelse av värsta sort och något som nästan får det att vända sig i min mage, är när Rodney uttalar namnet Jesus då han ofta säger:

Tchjjiesus”!

Se video under Guds blods beskydd:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s