New-age kristendom – Shawn Bolz

En av Bill Johnsons pojkar, Shawn Bolz, som jag har haft med förut på bloggen bl.a här: https://levandetro.wordpress.com/2016/04/15/spiritism-i-kristen-skepnad-shawn-bolz/

och här: https://levandetro.wordpress.com/2016/04/13/den-kristna-klarvoajanten-shawn-bolz/

samt här: https://levandetro.wordpress.com/2016/04/14/budskap-fran-andra-sidan-kristen-klarvoajans/

var gäst hos Sid Roth:s tv-show i juli 2016.

I programmet berättar Shawn Bolz, att han blev frälst i en hemgrupp med John Wimber och det övernaturliga började redan då med en gång i hans liv.

Bl.a berättar Shawn hur han en gång blev ”teleporterad”, dvs flyttad från en plats till en annan utan något färdmedel.

En annan gång var Shawn hemma hos en miljardär och där fick Shawn en vision om miljardärens allra hemligaste kontonummer, ett tjugofemsiffrigt kontonummer, som Shawn kunde återge helt korrekt och det ledde till att miljardären blev ”frälst”, enligt Shawn. (fantastiskt! och jag som trodde att den bibliska tron kommer när man predikar Guds Ord)

Shawn Bolz besitter också förmågan att be för människor så de får se in i Guds himmel och en del får t.o.m besöka himlen och hämta kroppsdelar som de tar med sig tillbaka till jorden.

Precis som Todd Bentley och den nu Sverige-aktuelle Ben Fitzgerald så tror Shawn Boltz på överförbar ”impartation” och han avslutar med att försöka sig på lite ”impartation” till tittarna.

Kommentar:

Det är exakt samma new-age-kristendom Shawn Bolz representerar, som Shawn:s svenske motsvarighet Simon Ådahl åker runt och sprider bland svenska kristna församlingar.

Om en vecka är Simon Ådahl 8 mil från min hemort, i Alsterbro Filadelfia, men jag är redan förberedd i MOTBÖN mot de onda andemakter, som försöker förvandla Småland till Spåland.

Det ska ej lyckas!

Se video:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s