Skrämmande utveckling med Stefan Swärd

 

Skrämmande utveckling inom svensk kristenhet:

Stefan Swärd, som sitter i ledningsgruppen för kommande amerikanska evenemang i Stockholm 28 oktober, ställer sig frågan:

Vem är Heidi Baker?”

och sen låter han sin ”vapendragare” den blott 25-åriga Micael Grenholm svara på frågan om Heidi Baker är en sann eller falsk profet

Skrämmande verkligen, att en 60 årig pastor som har ansvaret för detta arrangemang i Sthlm, låter en 25-åring sköta den andliga urskillningen ang. Heidi Baker.namnlos

Micael Grenholm skriver på Stefans Swärds blogg att:

spelar det ingen roll hur personen ifråga beter sig, vare sig kroppsligt eller muntligt” bara frukten är god.

Det är alltså irrelevant om Heidi skrattar eller håller ett känslofritt föredrag, om hon ligger eller står,

Ingenstans i Bibeln står det att vi kan eller ska skilja mellan andar genom att titta på hur predikanter och ledare beter sig på möten och vilka sorts “manifestationer” de har”

En som inte håller med i Micael Grenholms tafatta försök till urskillning är den eminente Jacob Prasch, som i denna video ger utmärkt exempel på urskillning enligt Guds Ord:

Annonser

En reaktion på ”Skrämmande utveckling med Stefan Swärd

  1. Förvillare och villolärare är vad dessa herrar är. Det är tydligen många alltför lättlurade som är villiga att svälja betet,alldeles för lätt utan en biblisk suck. VARNING och ÅTER VARNING. ”Hallå är det nån` som kan låna sina öron hitåt!”(det finns mycket som kliar bra i öronen!!!). Livets Ord skulle ju nu bli så evangelisk och sann och bra kyrka med Joakim Lundvist som ledare!!! Fortfarande samma irrlära, vilket jag har misstänkt precis hela tiden, även efter U.Ekman ”the big one”.
    Sedan kommer Påven traskande med en lång svans av JA-sägande nickedockor efter sig. Småpåvar som bl.a. Peter Halldorf jobbar i de små stegen och pratar långsamt hela tiden i fler och fler svenska församlingar. Enheten och enheten och enfalden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s