EN ANNAN JESUS – Awakening Europe

 

Ben Fitzgeralds projekt ”Awakening Europe” är en fortsättning på det amerikanska jippot ”Azusa Now” som hölls i Los Angeles USA april 2016 och vars initiativtagare var Lou Engle.

Syftet med dessa evenemang är att skapa en falsk enhet mellan katoliker och kristna, och utgöra plattform och bereda väg för en ANNAN JESUS, dvs. Anti-Krist.

 

Den falska profeten Lou Engle kysser katolska fötter vid Azusa Now:

namnlosKälla: (http://www.nowtheendbegins.com/false-prophet-of-new-apostolic-reformation-lou-engle-bows-before-roman-priest-kisses-foot/)

Denna video beskriver syftet med jippon som Azusa Now och Awakening Europe, som är den falska enheten:

Annonser

2 reaktioner på ”EN ANNAN JESUS – Awakening Europe

 1. Var du själv på Awakening europe? Du har verkligen inte låtit det gå någon tid för att utvärdera frukten i alla fall. Jag vet vet inte vad Ben Fitzgerald möjligen kan ha begått för misstag, men att pga en koppling till EN människa angripa satstsningar, församlingar och eller t.o.m. rörelser och börja tala om antikrist ..snälla nån. Lyssna på Gamaliels ord i Apg 5:39 och ta reda på verkliga fakta innan du skenar iväg så här. Vi har redan en åklagare. Du behöver inte hjälpa honom.
  Jag såg din förklaring av bloggens huvuduppgift.
  Ja, det finns mycket att säga om den katolska kyrkan, men hur ska man kunna hjälpa sina syskon att få ordning i huset om man gör dem till fiender och målar upp dem som demoner? Framför allt: det är trossyskonen som utgör församlingen. Inte deras ledare. Ska man gå på avarter inom toppskiktet och låta det avgöra om människor är ”godkända” kristna eller inte så kan du i så fall rata alla som är med i svenska kyrkan.
  Man kan aldrig samarbeta till priset av att stämma in i en felaktig bekännelse, men för dig verkar det räcka med att en medarbetare är lite snett ute eller har dåligt omdöme i någon fråga så ska man avskriva hela sammanhanget som demoniskt. Släng inte ut barnet med badvattnet! Om det nu finns något som är fel så hjälp till istället för att förbanna!
  Jag vill inte skriva så här offentligt, men eftersom jag inte ser att du anger någon emailadress någonstans så finns det inte så många alternativ.

  Shalom / Erik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s