De ”goda” förlorade – Olle Ljungbeck

De självutnämnda ”goda” förlorade, medan busen vann (trots att han kryddade sina tal med invektiv mot motståndarna) – trots detta – kanske framförallt för att han hänsynslöst avslöjade etablissemanget ( Clinton och kretsen kring henne liksom medierna).

Parallellen till sjuklövern och ett visst parti är slående.Trots deras vanskötsel  av Sverige och deras förakt för demokratin och medborgarna slår de sig ständigt för bröstet som varande de goda i motsats till detta åttonde parti.


Hillary Clinton säger sig stå för det goda  och humana samhället alltmedan rikedomen växer för ett fåtal och de fattiga får det allt sämre. Kritik mot detta möter hon med att låtsas vara god mot de fattiga och utsatta utanför sitt land.

Exakt samma agerande uppvisar sjuklövern. Medan de slår sig för bröstet och själva utnämner sig som varande en humanistisk stormakt alltmedan våldet från invandrare och asylsökande mot det egna folket accelererar. Detta våld består av mord, rån, våldtäkter, bil- och husbränningar etc.

Belysande är att t ex Jonas Sjöstedt i första hand reagerar på Trumps föraktfulla verbala attityd mot kvinnor (som självklart är oförsvarligt). När denne Jonas Sjöstedt däremot har fruktansvärt grovt fysiskt våld mot kvinnor i sin omedelbara närhet reagerar han inte! Sålunda låter han det islamistiska hedersvåldet pågå utan minsta åtgärd för att bryta det!

Ja i sin blindhet för kvinnors lidande och förtryck i hans omedelbara närhet är han till och med beredd att kasta ut en invandrad kvinnlig riksdagsledamot i det egna partiet när hon  kräver handling mot hedersvåld och kvinnoförtryck!

Samma attityd uppvisar Stefan Löfven och övriga partiledare i sjuklövern. Trots att Löfven accepterat FN-chefens uppdrag att arbeta för jämställdhet mellan kvinnor och män världen över, är han blind och låter invandrarvåldet accelerera mot såväl svenska som invandrarkvinnor utan att överhuvudtaget nämna detta!

De blir mer upprörda över Donald Trumps verbala invektiv mot kvinnor (givetvis är det oacceptabelt) än över hedersvåldet och det grova fysiska våldet från invandrare i deras omedelbara närhet och i parallellsamhällen mot såväl svenska som invandrarkvinnor. Trots en enorm ökning av mord, rån, våldtäkter hör vi aldrig ett ord om detta från vare sig Stefan Löfven, Anna Kinberg Batra, Annie Lööf, Jan Björkllund, Jonas Sjöstedt, Ebba Busch Thor, Gustav Fridolin, Isabella Lövin.

Kan Trumps seger vara resultatet av att han ser problemen för de egna medborgarna, medan Hillary Clinton på samma vis som sjuklövern här hemma lyfter bort blicken från de egna medborgarnas situation, till individer och problem utanför det egna landet. Detta är ju just vad Sjöstedt gör när han uppmärksammar Trumps verbala uttryckssätt mot kvinnor men inte det egna folkets fysiska lidande. Detta är så mycket lättare eftersom han då kan skylla på att han inte har möjlighet att agera.

Det som är symptomatiskt för dessa ”humanister” i sjuklövern är att de pekar på problem långt bortom de som finns hos det egna folket. Det senare lämnar de helt åt sitt öde!

När Donald Trump (oavsett om det är moraliskt eller ej)förklarar att han tänker stänga ute mexikanarna går det hem hos de fattiga och arbetslösa. De vet nämligen att många arbetsgivare hellre kommer att anställa en mexikan än en inhemsk därför att det går att pressa lönerna mer för de förstnämnda. Trump har med andra ord visat på realiteter i motsats till Hillary och sjuklövern, som inte vill se verkligheten inte ens om de är granne med den.

Den dagen svenska folket i gemen inte hindras av att uttrycka sig om dagens verklighet i rädsla för att bli kallade rasister och främlingsfientliga kan sjuklövern drabbas av samma chockartade upplevelse som nu nästan golvat det amerikanska godhetsetablissemanget.

Kanske är det något av nationalstatstanken som Trump nu aktualiserar. Självklart är det så att om vi vill värna demokratin och välfärdsstaten måste vi organisera oss på nationalstatens grund. Globalisering och mångkultur splittrar och skapar otrygghet.

Samma värdegrund – den som vi grundlagsfäst – är för den skull ett oeftergivligt krav. Detta har tyvärr sjuklövern inte insett. Måste det till tusentals mord, rån, våldtäkter, bil- och husbränningar ytterligare för att detta skall gå upp för ”godhetsetablissemanget”?

Redan nu är sjuklöverns förbrytelser sedan 2006 mot det egna folket så grova och brutala att om dessa får fortsätta ingen kan förutse folkets dom eller vedergällning. Varken regerings- eller riksdagsledamöter från denna period, som genom sin röst är medansvarig till dagens samhällskatastrof kan då svära sig fri.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Källa: (http://varstundisverige.blogspot.se/2016/11/olle-ljungbeck-de-goda-forlorade-medan.html)

Annonser

En reaktion på ”De ”goda” förlorade – Olle Ljungbeck

  1. Se det som det heligt offer. En äkta kristen kan stå över alla mörka tankar. Om din fru eller dotter drabbas så ska du se åt sidan eller glädjas över att just din familj är värdig nog till att plågas av ondskan. För som det står i Efesierna 5:3 Otukt och orenhet av varje slag eller girighet får inte ens nämnas bland er. Att välfärdssystemen kräver en sammanhållen homogen befolkning med hög skattevilja är ingenting som bekymrar varken en sosse med rätt värdegrund eller en Liberal humanist som själv tror han är godare än Gud. Sedan har vi de som är allra godast. Det är ju naturligtvis de högerkristna som i sitt välsignade tillstånd kan ge av sitt överflöd samt tacka Gud för sin upphöjelse över vanliga dödliga. Om inte Polismakten får bukt med den gängrelaterade brottsligheten och den lågintensiva terrorn under 2017 så väntar en tid då alltfler svenskar beväpnar sig. Visst är det beklagligt att Jonas Sjöstedt ignorerar att särskilt kurdiska balkongflickor har så dålig balans. Men vi får ju förstå att hans blick blev mer vidsynt under hans plågsamma tjänstgöring i Bryssels korridorer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s