Den Bamhärtiga Samariten – Donald Trump

Under den gångna amerikanska presidentvals-kampanjen så anklagades Donald Trump av både amerikansk och svensk media för att vara rasist och kvinnofientlig.

De svenska kristna villo-ledarna, Stefan Swärd och Micael Grenholm ville inte vara sämre, utan stämde in med förtjusning i anklagelse-kören ang. Donald Trumps ”rasism” på blogg och media, där de skrev:

Det bibelbruk som är ämnat att försvara Donald Trump är dock på en helt annan nivå, då man inte hymlar med att försvara det som är ont och rasistiskt.” (http://www.dagen.se/debatt/absurt-teologiskt-trump-stod-1.805402)

Hans uttalanden om kvinnor och anklagelser om sexuella övergrepp är tillräckligt för mig för att jag som kristen ska ta avstånd från honom.

Hans uttalanden om invandrare är rasistiska i mina öron, också tillräckligt för att jag ska ta avstånd som kristen”..(http://www.stefansward.se/2016/11/12/vad-jag-tycker-om-trump-som-ny-amerikansk-president/)

Av följande artikel kan vi förstå att herrarna Stefan Swärd och Micael Grenholm är lika usla på kännedom om Donald Trump, som de är ang. andlig urskillning

Är Donald Trump rasist?

Denna hemlös kvinna upptäcktes när hon illegalt bosatte sig i Trump Tower. Hon har nu bott där i över åtta år. 

Man skulle kunna tro att media kände till denna berättelse om en svart, hemlös kvinna och hennes kontakt med Donald Trump.

En städerska fann kvinnan, som bodde i en av de lediga lägenheterna. Polisen tillkallades och i slutändan också Donald Trump.

De människor som säger att Donald Trump är rasist och kvinnofientlig vill inte att någon hör talas om denna kvinna.  Donald Trump gjorde vad han har gjort så många gånger –  han visade barmhärtighet.
Han tillät denna kvinna att bo i Trump Tower. Dessutom ger han henne tre mål mat om dagen och blommor skickas till hennes bostad en gång i veckan.

Att veta att Trump gjorde detta långt innan han planerade att bli president. Och trots att han bombarderades med anklagelser om rasism under kampanjen nämndes aldrig denna kvinna.
Han spelade aldrig ut kortet, “Jag har en svart vän.”

 Pressen visste om att Trump hade en svart flickvän efter skilsmässan från Ivana, men det undvek man också att skriva om. 
Det faktum att han har valde att inte sätta denna kvinna i fokus för att tjäna sina egna syften, säger en hel del om honom. 

Den verkliga frågan är:

Varför har inte inte pressen hittat denna kvinna?

Det är inte särskilt svårt, videon har funnits sedan juli 2016.

Vi vet varför pressen inte “hittade” henne. De hade bestämt sig för att framställa Trump som rasist och även nu, när videon fått uppmärksamhet på nätet, kommer vi inte att se några ursäkter från Vänstern.

Källa: http://everykindapeople.blogspot.se/2016/12/ar-donald-trump-rasist.html

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s