Sveriges framtid ? – Stefan Fahlander

 

Är Sverige på väg mot inbördeskrig ?

Har det kanske redan börjat ?

Det låter kanske absurt, men vad skall man tro när man läser dagliga nyhetsreportage om allt våldsammare händelser.

Vad är det som sker i Sverige ?

Det svenska rättssamhället tycks vara på väg att haverera och trycks steg för steg tillbaka av krafter som inte har någon respekt för det. I stort sett dagligen rapporterar media om hur:

 • – Det skjuts, sprängs och knivhuggs.
 • – Bilar bränns och egendom vandaliseras.
 • – Kvinnor våldtages och poliser stenas.
 • – Det religiösa våldet och förtrycket växer.
 • – Antalet s.k. NoGoZonerna växer.
 • Landet styrs av en politisk elit och dess medlöpare inom framförallt media och kultur. Dessa har sedan länge förlorat all kontakt med folkviljan och stämplar varje opposition som någon föraktfull ”-ism”. Denna maktelit har tagit sig rätten att våldföra sig på det gemensamma arvet, d.v.s. landet Sverige.
 • Med dårars envishet ger man nu bort det välstånd som byggts upp av generationer av svenskar till en aldrig sinande ström av främlingar, och det gör man utan krav på några rimliga motprestationer.  
 • Man har dessutom tagit sig rätten att våldföra sig på det kulturella arvet, d.v.s. allt det som gör att Sverige är Sverige. Flaggan spottar man på. Nationalsången hånar och leker man med. Och det mesta annat som utgör det kulturella arvet hånar och ser man ner på och vill avskaffa.

  Resurserna förbrukas snabbt och till de egna finns det snart inget kvar. Antalet fattigpensionärer, arbetslösa, bostadslösa, sjuka utan hjälp och andra svaga grupper växer hela tiden.

  Man har sedan länge glömt all hänsyn till svenska folket vars intressen man är valda att förvalta.

  Så började det i Libanon

  Libanon, det land som en gång i tiden kallades Mellanösterns Schweiz p.g.a. sitt välstånd och sitt väl fungerande samhälle.

  Landet utmärktes av en fredlig samexistens mellan de inhemska folkgrupperna varav den största var de maronitiskt kristna. Libanon betraktades som ett av de mest stabila och västorienterade länderna i Mellanöstern.

  Man började så småningom ta emot stora mängder flyktingar från angränsande muslimska länder.

  En del av de nyanlända vägrade respektera landets lagar, krävde istället särbehandling och fick t.o.m. visst stöd för det från vissa inhemska grupper. Detta tillsammans med diverse andra faktorer började därför destabilisera landet.

  Till följd av ökade spänningar mellan folkgrupperna utbröt under 70-talet ett blodigt inbördeskrig som sedan pågick under lång tid.

  Det finns många svenskar med rötter i Libanon. Många av dessa ser med fasa på det som nu händer i Sverige och ser paralleller med det som en gång i tiden hände i Libanon.

  De har flytt från ett inbördeskrig. Skall de snart behöva fly från ett till?

  Börjar det nu i Sverige ?

  Migrationsverket tycks ha förvandlats till en slags framskjuten bas för en 5e kolonn. Vänskapskorruption, penningkorruption och tjänstemän som driver egen politik verkar förekomma. Svenska uppehållstillstånd tycks delas ut som om de vore värdelös smågodis.

  Man kan vidare konstatera att vi på kort tid har tagit emot upp emot 100,000 unga män i vapenför ålder. Unga män som har kommit utifrån och trängt sig in i vårt land och nu vägrar att lämna det och istället kräver att bli försörjda.

  Unga män som vi ofta inte har en aning om vilka de är, varifrån de kommer och vad de sympatiserar med. Kontrollerna vid ankomst till Sverige har varit i stort sett obefintliga och ofta har det varit omöjligt att verifiera identitet och/eller ålder. Falska och/eller multipla identiteter tycks ha förekommit.

  Unga män som dessutom inte alltid respekterar svenska lagar och bestämmelser och ibland inte klarar av att uppföra sig i det svenska samhället. Ingen vet heller hur många det faktiskt handlar om. Kan lika väl vara 200,000 som 100,000.

  Vi kan nog vara säkra på att deras främsta lojalitet inte är mot landet Sverige och det svenska folket. Skall vi bedöma utifrån vad som har hänt i t.ex. Tyskland, Frankrike, Belgien m.fl. länder kan det vara förknippat med stor fara att ha dessa grupper av unga män i landet.

  Skall vi bedöma utifrån vad som hände i Libanon kan det vara slutet för vårt land Sverige.

  Vad gör Sveriges makthavare ?

  Egentligen ingenting annat än svamlar. Makthavarna tycks vare sig ha förstånd, mod, kraft eller vilja för att försöka göra något åt situationen. Det enda man är riktigt bra på är att till varje pris mörka rapportering om problemen.

Källa: (http://snaphanen.dk/2016/12/27/ar-sverige-paa-vag-mot-inbordeskrig/#more-187968)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s