Höj Din Röst – Open Doors

 

4606835Vill du höja din röst för de kristna i Syrien och Irak?

iraq-girl

Krig, framväxten av islamistisk extremism, flykt och matbrist har skapat ett enormt lidande för befolkningen i Syrien och Irak. Vi är övertygade om att alla människors liv, livsuppehälle och frihet i Syrien och Irak bör skyddas och garanteras. Detta inkluderar även de kristna.

I nästan 2000 år har kristna i Mellanöstern påverkat sina samhällen på ett avgörande sätt, och många är fast beslutna om att vara en källa för hopp och barmhärtighet även i framtiden. Kristna i Syrien och Irak utsätts för en omfattande förföljelse och riktat våld. Trots detta söker många kristna en framtid i, och för, sina hemländer.

Vi kan inte stå och se på medan kristna i Mellanöstern utsätts för ett hot av aldrig tidigare skådat slag. Vi behöver ge dem hopp.

Skriv på vår namninsamling, och stå tillsammans med oss i bön och i försvar för de kristna i Syrien och Irak. Vi måste berätta för världen vad som behöver göras för att garantera kristna en verklig och värdig framtid i dessa länder. Vill du bidra med din röst för att göra skillnad?

Läs mer här: https://www.open-doors.se/engagera_dig/raddakyrkan/namninsamling/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s