EU och George Soros – Mot Ungern

När EU skall ge sig på Ungern för deras nationella politik tar man hjälp av finansmannen George Soros.

sorsojuncker

Den som menar att det inte finns en överordnad agenda som går ut på att översvämma västerlandet med “flyktingar” och migranter – vilket i sin tur med matematisk precision kommer leda till ett folkutbyte över tid,

måste förklara varför EU-komissionens ordförande Jean-Claude Juncker skall hålla ett möte med den ungersk-amerikansk-judiska finansmannen George Soros angående hur EU skall dra Ungern inför rätta för deras nationella politik.

EU förbereder åtgärder mot Ungern efter att de bland annat konstaterat att NGO:s som finansieras av bland andra George Soros är “fiender” då de bedriver statsfientlig verksamhet. Bland annat har Ungern vidtagit åtgärder mot det universitet som Soros finansierar i landet.

Men det är inte bara detta som fått EU att gå i taket. Ungern för också en politik som går ut på att försvara landets kultur och folk mot den massinvandring som EU förespråkar och uppmuntrar.

George Soros (som finansierar diverse mer eller mindre legala öppna gränser-organisationer – läs människosmugglare) kommer också träffa Frans Timmerman, som tidigare konstaterat att det Europa måste – skall – vara mångkulturellt och att det inte finns plats för någon som tycker annorlunda.

Det är uppenbart att storfinansen och EU är enade mot själva idén om ett Europa som är europeiskt.

Källa: http://www.express.co.uk/news/politics/794729/Jean-Claude-Juncker-EU-chief-meet-George-Soros-discuss-Hungary-legal-action

https://www.motgift.nu/2017/04/24/eu-tar-hjalp-av-george-soros-nar-de-ska-ge-sig-pa-ungern/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s