En Annan Jesus – The Last Reformation

Annonser

4 reaktioner på ”En Annan Jesus – The Last Reformation

  1. Hej Lennart!
    Jag kommer ihåg, att det redan 2012 varnades på Berndts samtalsforum för denna villfarelse. Berndt, som på den tiden var vaken för villfarelse, lade ut en artikel av Eskild Særkjær som recenserade boken ”The last reformation” , som då var nyutkommen. Særkjær visade på villfarelsen i detta budskap. Jag, Birgitta kollade då igenom undervisningen och videorna på Södergaards hemsida och kunde också bekräfta varningen. Tyvärr kan man inte längre hitta länken till recensionen på Berndts hemsida.

    Tack Lennart för att du påminner om och på detta sätt tar fram ytterligare en röst, som avslöjar denna falska profet. Satan kommer idag i många olika förföriska skepnader, som vid första anblicken verkar vara evangeliska. Det är lätt att låta sig luras, för den som längtar efter en radikal förändring. Just gatuevangelisation verkar ju så fint och evangeliskt men blir en förförisk och satanisk aktivitet just p g a att den utelämnar det grundläggande, som vi tidigare nämnde.

    Den verkligt radikala förändringen, som vi längtar efter ligger framför oss. När Han uppenbaras skall vi bli lika honom. Han skall förvandla den kropp vi har här i vår ringhet så att den blir lik den kropp han har i sin härlighet. Vårt hemland är himlen!

  2. Den nya reformationen är ännu en i raden av villoläror, som fokuserar på kroppens helande. Inget evangelium! Inget om människans synd och behov av frälsning. Inget fokus på Jesus och på korset etc. Bara detta intresse på att bli frisk när det gäller kroppen. Det man gör är att lura människor att fortsätta gå på den breda vägen. Budskapet är: ”Du har blivit helad idag. Finn någon som du kan hela i morgon.” Detta är inte kristendom utan new-age.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s