Jens Garnfeldt och hans Falska ”fire”-väckelse

Just nu när jag lägger in detta ämne, så lyssnar jag på Jens Garnfeldt på kanal 10, som skriker och vädjar till sin publik, att inte stå emot denna fire-väckelse som han fått överförd av Rodney Howard Browne och som han vill förmedla ut över Europa.

Vakna!! skriker Jens till sin publik.

Denna video från ett möte med P.C.J Geoffrey i Chennai Indien skulle verkligen få mötes-deltagarna i Älmhult att vakna och se vad det är för ”fire” Jens Garnfeldt vill förmedla.

Videon innehåller ett karismatiskt kaos som kan få vem som helst att må illa, dvs om man inte heter Jens Garnfeldt eller Börje Claesson. De två ropar just nu i detta ögonblick efter samma ”fire” som pastor Geoffrey förmedlar. Videon innehåller lite otäcka scener, så bed om Jesus blods beskydd om du vill se den:

11 reaktioner på ”Jens Garnfeldt och hans Falska ”fire”-väckelse

  1. Geoffrey eldar upp sin församling, ropar och hotar och citerar en vers ur Bibeln (Luke 12:49) – man börjar nästan skratta om det inte vore så allvarligt.

    Som vanligt handlar Jesus liknelse om Guds dom över tjänarna som inte gör vad de ska. Innan (Luke 12:32 och framåt) talar Jesus om sina tjänare (”var inte rädda du lilla flock”) som är uthålliga i tron, vakar och väntar på Herren och göra vad de ska. Resten av ”tjänarna” slår sina underlydande, festar, är druckna och har glömt vad de väntar på (Lammets måltid och Guds rike). De lever rövare och tänker inte på att Herren kan när som helst komma!

    Djävuln kan läsa Bibeln – men han läser bara en vers i taget. Så kan djawuul dyrkas som Den helige Ande i Guds tempel. Typ.

    Fråga (till New Wine Vinyard Toronto anhängarna som kommenterar här på sidan)

    Är alla kristna som går på gudstjänst demonbesatta: skakar, raglar och skriker och behöver andefördrivas för att kunna fira gudstjänst? Jag fattar inte de som säger att detta beteende ärar Gud?

    • Hej Janne2!

      Där sa du något väldigt viktigt.
      Precis, Ärar dessa raglande människor Gud
      med sitt beteende?

      Jag skulle vilja påstå att
      dessa drunken glory-människor
      inte har den ringaste aning
      om vem Bibelns Gud är.

  2. Till Kjell Lindstedt

    Det är som denna bloggägare säger, inte fullt så extrema scener vi ser i Älmhult, men det ligger inte långt efter. Och om du jämför med de scener som utspelar sig hos Jens Garnfeldts lärofader, Rodney Howard Browne, så är det fullt jämförbart med det vi ser i dessa exempel från Indien.

    Notera också att Jesusnamnet används flitigt även i mötena i Indien, likaså fire-ropen med de djupt obehagliga manifestationerna. (Sen kan man ju undra varför predikanten även då han talar på ett av de indiska språken ändå använder det engelska ordet ”fire”).

    Berndt

  3. Hej Kjell Lindstedt

    Du skriver att jämfört med videon i inlägget,
    ”en helt annan ande råder i våra möten”.

    Ja, hos er i Älmhult, så har ju ”firen” inte hunnit ta sig så
    långt, som på mötena hos pastor Geoffrey i Indien.
    Men det är samma demoniska fire-ande ni ägnar er åt.
    De som är förankrade i Guds Ord, förstår
    att det inte är Den Helige Ande som Jens skriker åt
    Come on Holy Spirit!
    Du själv är med på den videon när han kommenderar
    och du verka må bra.
    Men det kan vi inte ta som intäkt, att det är från Bibelns Gud,
    eller hur?

  4. Hur kan du som lägger ut denna länk över huvud taget koppla ihop den med Jens Garnfeldt och Älmhult. Något sånt här skulle aldrig tillåtas få ske hos oss. Det här är något helt annat som vi inte vill befatta oss med. Men jag förstår att du vill oss allt ont du kan åstadkomma, eftersom du skriver vad du skriver. Skulle detta vara vad som hände i Älmhult hade vi inte varit kvar en enda av oss. Men nu är det inte så, utan en helt annan ande råder i våra möten. Jag har själv deltagit i de allra flesta. Som jag sagt till många andra som har synpunkter; kom hit själv istället för att sitta på åskådarläktaren och ha synpunkter som är helt felaktiga.

  5. Hej Joseph och Berdnt!

    Roligt att ni kommenterar.
    Ja, detta inlägg lade jag in
    under tiden jag lyssnade på Jens Garnfeldt.
    Han vill så desperat förmedla
    denna ”fire” som han imparterats av
    Rodney Howard Browne, med.
    På ett oerhört skickligt sätt
    försöker Jens att ge åhörarna dåligt samvete
    i den mening att de inte ska stå emot
    vad Gud vill göra.
    Men det är ju ABSOLUT inte Bibelns Gud
    som står bakom denna ”fire”.
    Hade jag varit i publiken
    hade jag ställt mig upp och
    utmanat denna onda fire-andemakt,
    precis som Elia utmanade Baalsprofeterna.
    Härligt att ni två är förankrade i Guds Ord,
    mvh
    L.S

  6. Det här är nog en av de mest extrema sakerna jag någonsin har sett. Man förstår att John F. MacArthur skrev en hel bok som hette ”Charismatic Chaos” Det är precis vad detta är ”Karismatiskt Kaos”..

    • Mark 5:1-20
      När Jesus botar en besatt man med tusentals onda andar i sig… då kan ni fundera på hur det såg ut.. när de andarna slet av bojorna de band fast honom med osv.. och hur de rev och slet i mannen… förmodligen mycket värre än det ni ser i filmen…
      http://www.gotquestions.org/Holy-Spirit-fire.html
      här nämns flertalet gånger då Gud, Jesus och den Helige Anden använder sig av eld!
      Matt 3:11 … Jesus döper i Helige Anden och eld!!!

Lämna en kommentar